Za korisnike

Facebook Bibliobus Facebook Flickr Pinterest Instagram Instagram Twitter Youtube

Upute za učlanjivanjeKnjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica omogućuje online učlanjenje novih korisnika. Za online učlanjenje potrebno je odabrati odgovarajuću prijavnicu ovisno o odjelu u koji se želite učlaniti, te je poslati nakon što popunite sve potrebne podatke.

U prijavnici je potrebno potvrditi da ste upoznati s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka,
Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka i Pravilnikom o pružanju usluga i korištenja knjižnične građe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Podatke o djetetu mlađem od 16 godina popunjava roditelj ili skrbnik.

Iznos članarine
Članarina je besplatna za sve stanovnike s područja Općine Koprivnica, Općine Drnje, Općine Gola, Općine Molve, Općine Koprivnčki Bregi i Općine Koprivnički Ivanec. Samo za srednjoškolce, studente i nezaposlene s prebivalištem na području Općina Legrad i za sve učenike i studente s prebivalištem na području Općine Đelekovec, više na poveznici članstvo.

Osim navedenih besplatno članstvo imaju korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

Ostali korisnici uplatit će iznos članarine prema važećem Cjeniku prilikom prvog dolaska u knjižnicu.Dječji odjel Stručno-znanstveni odjel Odjel za odrasle