Odjeli i službe

Facebook Bibliobus Facebook Flickr Pinterest Instagram Twitter Youtube

Volontiraj u knjižniciKnjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica poziva ljude koji žele uložiti svoje slobodno vrijeme za dobrobit lokalne zajednice da se prijave za volontiranje u knjižnici.

Ciljevi su višestruki – promovirati volontiranje kao praksu odvajanja slobodnog vremena za opće društvene ciljeve, podijeliti vlastita znanja, hobije i vještine s ostalima te pomoći knjižničarima u svakodnevnim poslovima.

Knjižnica želi oformiti bazu volontera koje će moći zvati u trenucima povećanog obima poslova. Stoga poziva na dogovor i iskazivanje interesa zainteresirane od 10 do 90 i više godina, koji vole pomagati i prenositi znanje drugima, vole biti okruženi knjigama, sretati zanimljive ljude, suočavati se s novim izazovima, otkrivati svoje skrivene talente ili ponešto od svega navedenog.

Prijaviti se možete na svim odjelima u radno vrijeme Knjižnice, a za više informacije obratite se koordinatoru volontera Petru Lukačiću na broj telefona 048/622 363 (kućni 108) ili na e-mail petar@knjiznica-koprivnica.hr