Vijesti

Facebook Bibliobus Facebook Flickr Pinterest Twitter Youtube

Vijesti


Osvrt na predavanje o tajlandskom boksu Gorana Šafareka i Vinka Peharde

U srijedu, 13.2.2018. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica zanimljivo i neuobičajeno predavanje „Muay thai – duša Tajlanda“ održali su  Goran Šafarek, dipl. biolog  i Vinko Peharda, prof. kineziologije.  Obojicu povezuje Klub tajlandskog boksa SAMURAI Koprivnica, u kojemu je Vinko voditelj i trener, a Goran jedan od član... detaljnije


Objavljeno: 16.2.2018.

Objavljeno: 16.2.2018.

Objavljeno: 15.2.2018.

"Filozofija za djecu" - radionica "Mudrog drveta" održana u Knjižnici

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ protekle je subote ugostila obrt „Mudro drvo“ iz čijeg ciklusa je održana još jedna radionica, ovaj put „Filozofija za djecu“. Radionica se odvijala u prijepodnevnim satima pod voditeljstvom profesorice Sanje Suton.

„Filozofija za djecu“ inače je namijenjena djeci osnovnoškolske dobi, a kr... detaljnije


Objavljeno: 12.2.2018.

Objavljeno: 9.2.2018.

Predavanje „Muay thai – duša Tajlanda“ Gorana Šafareka i Vinka Peharde

U srijedu, 14.2.2018. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Goran Šafarek i Vinko Peharda održat će pomalo neuobičajeno predavanje o muay thaiju ili tajlandskom boksu.
 
Goran Šafarek i Vinko Peharda iz Kluba tajlandskog boksa SAMURAI Koprivnica predstavit će vam ovu vještinu koj... detaljnije


Objavljeno: 8.2.2018.

Poziv na sudjelovanje u akciji darivanja knjiga

    U Dječjem odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ od 12. do 17. veljače provodit će se akcija „Čitaj, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj“. Ovom akcijom knjižničari već tradicionalno obilježavaju Međunarodni dan darivanja knjiga (14.2), a u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi“.

... detaljnije


Objavljeno: 6.2.2018.

Kad se mudre glave slože, Filozofski café održati se može

   Filozofski café prvi je put održan u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u subotu, 3. veljače 2018. Café je vodila profesorica Sanja Suton, a domaćica iz Knjižnice bila je diplomirana knjižničarka Petra Dravinski. Program je ostvaren  u suradnji obrta “Mudro drvo” i Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ s ciljem predstavljanj... detaljnije


Objavljeno: 6.2.2018.

Događanja u Knjižnici od 5. do 10.2.2018.

 Knjižnica je u tjednu koji dolazi pripremila još jednu suradnju s Mudrim drvom, ovaj put za osnovnoškolce. Održat će se i multimedijalno predavanje, kao i već tradicionalna pričaonica za predškolce u kojoj će ovaj put biti promovirana slikovnica Slon kojeg nisu slušale noge. Krajem tjedna nastavlja se s programom Zabavi se uz Play Statio... detaljnije


Objavljeno: 2.2.2018.

Multimedijalno predavanje Hrvoja Jurića „The Northest Electric Ride“

U srijedu, 7. veljače 2018. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Hrvoje Jurić održat će multimedijalno predavanje o putovanju od najjužnije do najsjevernije točke Norveške na električnom biciklu.

Hrvoje Jurić treći se put vratio u Norvešku, ali ovaj put uz tim koji ga je ... detaljnije


Objavljeno: 2.2.2018.

Sanja Polak gostovala u Kalinovcu i Ferdinandovcu

U utorak 30.1.2018. u okviru programa „Bibliobus vam dovodi u goste...“ u osnovnim školama u Kalinovcu i Ferdinandovcu gostovala je književnica Sanja Polak. Susreti su bili organizirani za sve zainteresirane učenike, pa se u publici našlo oko 180 učenika nižih i viših razreda.

Sanja Polak omiljena je dječja knjiže... detaljnije


Objavljeno: 31.1.2018.

Prijave za radionicu "Filozofija za djecu"

U subotu, 10. veljače, u 10.00 sati, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ održat će se radionica za osnovnoškolce, 3. i 4. razreda, pod nazivom Filozofija za djecu. Radionicu će voditi profesorica Sanja Suton, a odvija se u suradnji s obrtom Mudro drvo. Radionica će se odvijati u sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice.

Dijet... detaljnije


Objavljeno: 30.1.2018.

< na popis vijesti